Hirdetés

Emmy-re jelöltetné Gina Caranót a Disney

|

Annak ellenére, hogy a színésznő botrányos körülmények között távozott a The Mandalorianből, a gyártó úgy érzi, díjat érdemelne alakításáért.

Hirdetés

Szeptemberben fogják átadni az idei díjakat a 73. Emmy-gálán, de a cégek már kampányolnak a jelölésekért. A hétvégén a Disney is közzétette, hogy egyes kategóriákban kiket indítana a The Mandalorian stábjából, és meglepő módon szerepel a listán a Cara Dune-t alakító Gina Carano, akit megosztó Twitter-bejegyzései miatt küldtek el februárban.

Persze lehet, hogy a cég és a színésznő békét kötöttek, illetve a botránytól függetlenül is érdemes lehet a díjra (igaz, arról, hogy mennyire ügyes a munkájában, megoszlanak a vélemények). Ha valóban jelölik a legjobb női mellékszereplők kategóriájában indulhat.

Hirdetés

A listán van még Pedro Pascal, mint legjobb férfi főszereplő, Giancarlo Esposito és Temuera Morrison a legjobb férfi mellékszereplők kategóriájában, illetveszámos további, kisebb szerepekben felbukkanó színész, köztük Mark Hamillel, Rosario Dawsonnal és Bill Burrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)