Hirdetés

Befutott az Emoji film első előzetese

|

Nehéz bármit is mondani az Emoji film teaser traileréről, mert csupán két béna poén és jó néhány másodperc kínos várakozás került bele.

Hirdetés

Egyre több részletet tudunk meg a Sony gondozásában készülő Emoji-filmről, például már a sztori alaphelyzetét is ismerjük, de még mindig nem igazán látjuk át, hogyan lesz ebből jó film. Nos, az első promóciós videó sem igazán segített.

Az egy percnél kicsit hosszabb teaserbe ugyanis két jelenetet sikerült belepréselni, amik közül az elsőben a "Meh" hangulatjel próbál felspannolni minket a filmmel kapcsolatban, de mivel ő a "Meh" hangulatjel, ezért mindezt minden lelkesedés nélkül teszi. Ha ettől önmagában nem kapott görcsöt a rekeszizmotok, akkor még kaptunk egy panaszkodó emojit is, aki a munkáját épp az "egy kalap..." trágársággal illetné, amin a képen hirtelen feltűnő kaki emoji passzív-agresszívan megsértődik. Minőségi humor mindenütt. De hé, legalább ezzel a trailerből lopott képkockával minden, a kedvcsinálóval kapcsolatos érzelmemet kifejezhetem:

Félve kérdem, ti láttok bármennyi fantáziát is a filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)