Hirdetés

Animációs film készül a szmájlikról

|

A Monopoly és a Hello Kitty film után már vártuk, hogy mi lesz Hollywood következő, őrült lépése, de erre azért mi sem számítottunk: vászonra viszik a szmájlikat!

Hirdetés

A világháló sztrádájának egyik járdaszigetéről, egy bizonyos Csetről származó Sz. Májli egy szép napon nem bírta tovább a gyűrődést, hogy éjt-nappallá téve vigyori, fancsali, undorodó, kéjenc, öntelt és ezekhez hasonló arcokat imitáljon, ezért a tettek mezejére lépett és elhatározta, hogy egy életre fapofát vág - vagy ti hogyan máshogy képzelnétek el a Sony Pictures Animation ötletének megvalósítását, miszerint animációs filmet szeretne készíteni a hangulatjelekből? Őrület.

A Deadline szerint a Sony részlege 1 millió dollárért zsebelte be a megfilmesítéshez szükséges jogokat, viszont ehhez két másik stúdióval (a pletyka szerint a Warner Bros. és a Paramount voltak azok) kellett megküzdenie egy licitháborúban. Hagyok időt megemészteni: licitháború, szmájlikért.

Az Emoji névre keresztelt animációs adaptáció rendezője Anthony Leondis (Lilo és Stitch 2) lesz, a forgatókönyvet pedig Eric Siegel írja. 

Reakciókat szövegesen vagy szmájlik formájában is elfogadunk, de a facepalmos gifek is jöhetnek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)