Hirdetés

Hogyan lehet filozófiát anime csajokkal eladni?

|

A következő képeket és sorokat csak is azoknak ajánljuk, akik nem borítják fel az asztalt, ha kedvenc gondolkodóikat japán kislányoknak öltözve látják.

Hirdetés

A Buzzfeedet böngészve egy meglehetősen furcsa irodalmi művön akadt meg tekintetünk. Egy japán light novelről van szó. Ezek olyan könyvek, melyeket jellemzően középiskolásoknak írnak, és gyakran híres anime rajzolók illusztrálják.

Light novelből számtalan akad, de olyan nincs még egy, mint a „Me, Tsundere and Heidegger”. Ebben a műben neves filozófusokat bújtattak középiskolás, nagy szemű animelánykák bőrébe. Ez olyannyira nem vicc, hogy az alant látható hölgy például Descartes reinkarnációja.

A lenti képen látható főszereplő egy nőgyűlölő eladó férfi, aki meghal egy balesetben, és így születik újjá. Majd megkapja a kioktatást nyolc filozófus osztálytársától.

Na, és ki az a 8 kislány? Hát nyilván Heidegger, Hume, Descartes, Spinoza, Berkeley, Kant, Hegel, és Nietzsche.

A dolog főpoénja, hogy a könyv 4 csillagot kapott az Amazonon. Az egyik véleményező úgy gondolta, hogy az európai filozófusokat kislányok bőrébe bújtatni talán... picit... túlzás. Egy véleményező. Hát… azt se tudjuk, hogy mit gondoljunk. Ti hozzá tudtuk szólni ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)