Hirdetés

Ennél az életnagyságú Hulkbusternél menőbb cosplayt még nem láttál!

|

Láttunk már néhány lélegzetelállító jelmezt, de amit ezek a srácok műveltek, ahhoz foghatóval még nem találkoztunk.

Hirdetés

Az Extreme Costumes csapata pontosan azzal foglalkozik, amire a névből következtetnénk: Elképesztő jelmezeket raknak össze olyan részletességgel, hogy azok bárhol megállnák a helyüket. A srácok nem érik be holmi kis kabátkákkal, általában hatalmas kosztümökkel állnak el, volt már például Transformers jelmezük is.

Legutóbbi munkájuk az a Hulkbuster páncél, amelyet Tony Stark viselt a Bosszúállók: Ultron kora c. filmben, hogy legyűrje a nagy zöld szörnyeteget. Bár egy ilyen csatában ez a páncél minden bizonnyal alulmaradna, ha egy teljes évi fizetésemért odaadnák, szó nélkül igent mondanék rá. Hát még lézerszeme is van, az isten szerelmére!

A készítők elmondása szerint a 290 cm magas jelmezbe összesen 1600 órát öltek bele. Ha napi 24 órában dolgoztak vele, az akkor is 67 nap, ha pedig "csak" napi 8-ban, akkor kerek 200.  Ha minden Dota 2-vel töltött időmet ebbe öltem volna inkább, most lenne 1000 szabad órám. Ez bizony elszomorít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)