Hirdetés

Ennél menőbb autós töltő nem létezik

|

Az autós töltőket általában nem a kinézetük, hanem a funkcionalitásuk miatt szeretjük, de most kiderült, hogy egy menő kiegészítő hihetetlenül fel tudja dobni a kocsinkat.

Hirdetés

A retro cuccok egyre népszerűbbek lesznek, így az élet minden területén egyre gyakrabban akadunk bele a 80-as évek gyöngyszemeibe, legyen szó divatos kiegészítőkről, bútorokról vagy bármi egyébről.

Az alábbi töltő a thinkgeek oldalán bukkant fel, ahol fel is hívták a figyelmet, hogy a csomag nem tartalmazza a Knight Riderben is látható 1982-es Pontiac Trans Amet, ami a mindössze 8500 forintos árból azért elég egyértelmű. Az ajtót sajnos nem nyitja ki, és hiába beszélünk az óránkhoz, valószínűleg nem fog odagurulni az autónk, de telefontöltésben verhetetlen a cucc.

 

A 2 USB porttal rendelkező töltő nemcsak jól néz ki, hanem beszélni is tud. A készítők 11 legendás mondatot programoztak bele, amelyekhez természetesen az ismerős villogás is társul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)