Hirdetés

Ennyi idő telt el a Sárkányok háza egyes epizódjai között

|

Az ötödik és hatodik rész között volt a legnagyobb ugrás, de a korábbi epizódok is több hónapos vagy éves időszakokat hagytak ki - segítünk tisztán látni.

Hirdetés

Megtörtént a Sárkányok háza nagy váltása, ami nem kevés színészcserével is járt: az első évad ötödik és hatodik része között tíz esztendőt repültünk előre az időben, ezért volt szükség a közkedvelt szereplők lecserélésére. Ez valóban egy óriási ugrás, de korábban is szédítő iramot diktált a széria, még ha ez esetleg többeknek fel sem tűnt - lévén a színészek eddig nem igazán öregedtek. 

House of the Dragon Fans Facebook-oldal most egy képen szedte össze, egészen pontosan mennyi idő is telt el az egyes epizódok között, és pár esetben meglepő a különbség.

Hirdetés

Rögvest az első és második epizód között hat hónap telt el, ezt követte egy hároméves kihagyás. A harmadik és negyedik felvonás eseményeit egy év választja el egymástól, míg a negyediket és az ötödiket mindösszesen csak két hónap. Így jutottunk el az ötödik és hatodik rész tízéves váltásához.

Mindez az alábbi képen is látható:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És most némi spoiler azoknak, akik nem követték a stábtagokat és a forgatási képeket: hamarosan felnőttként fogjuk látni a most még csak gyermek Targaryen hercegeket, szóval a tempó a maradék négy részben sem lassul le. 

Kérdés persze, mennyire jó ez a megoldás, mert kétségtelen, hogy az egyes karakterek részletes kibontására ilyen sebesség mellett nem sok idő jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)