Hirdetés

Enola Holmes Sherlock segítségére szorul a folytatás új trailerében

|

A szárnyait bontogató Enolának még kell a testvéri támogatás.

Hirdetés

2020-ban nagyot ment a Netflixen Nancy Springer amerikai írónő regénysorozatának filmváltozata, amelyben Sherlock Holmes kishúga kapta a főszerepet, aki majdnem olyan eszes, mint híres bátyja, mellette pedig cserfes, szeleburdi és talpraesett is. A Millie Bobby Brown, Henry Cavill és Helena Bonham Carter főszereplésével készült adaptáció a sikerre való tekintettel folytatódik. 

Az Enola Holmes 2 nemrég kapta meg az első előzetesét, amelyből kiderül, hogy a második részben a lány saját detektívirodát nyit, hogy segítsen azoknak, akiknek szüksége van rá, ez viszont nem igazán megy könnyen, elvégre kevesen bíznák rá egy fiatal fruskára a kényes ügyeiket. 

Hirdetés

Enolának mégis akad egy megbízása: egy eltűnt lányt kell felkutatnia, csakhogy nem feltétlenül fog egyedül elboldogulni vele, ugyanis a szálak mélyebbre nyúlnak, mint gondolta. A folytatás legújabb trailere abból ad ízelítőt, hogy a lány milyen kihívásokkal találja szembe magát az új kalandok során és kik lesznek a segítségére ebben. A Cavill-rajongók megnyugodhatnak, Sherlock is köztük van: 

Az Enola Holmes 2-ben Cavillen és Brownon kívül visszatér az előző filmből Helena Bonham Carter (Eudoria Holmes), Susie Wokoma (Edith), Adeel Akhtar (Lestrade) és Louis Partridge (Tewkesbury) is, akikhez olyan új arcok csatlakoznak, mint David Thewlis (Harry Potter-filmek, Sandman), Hannah Dodd (A Bridgerton család, Örökkévalók) és Sharon Duncan-Brewster (Dűne, Zsivány Egyes). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A második részt november 4-től tudjuk megnézni a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)