Hirdetés

Enyhe büntetéssel úszhatja meg a balhéit Ezra Miller

|

Kedvező alkut üthettek nyélbe a botrányt botrányra halmozó színész ügyvédei.

Hirdetés

A jelek szerint a DC filmes univerzum Flashét játszó Ezra Millernek sikerül összekaparnia magát, hiszen már hónapok óta biztos, hogy júniusban mozikba kerül a karakter önálló mozifilmje, nemrég pedig egy olyan pletyka látott napvilágot, mely szerint a Warner Discovery a jövőben is szívesen adna neki munkát a szerepben.

Aki esetleg lemaradt volna a történetről, Miller 2020 óta több alkalommal is botrányt okozott a viselkedésével: először egy nő látszólagos fojtogatásával hívta fel magára a figyelmet, majd Hawaii-on kétszer is letartóztatták az erőszakos viselkedése miatt, az i-re pedig az tette fel a pontot, amikor Vermontban azzal vádolták meg, hogy több ingatlanba is betört, az egyikből pedig ellopott néhány üveg alkoholt.

Hirdetés

A saját bevallása szerint is mentális gondokkal küzdő, azóta már kezelés alatt álló színész a vermonti akcióiért elméletben akár 26 év börtönt is kaphatott volna, ám a jelek szerint végül közel sem lesz ilyen szigorú a büntetése. Az NBC News nemrég az illetékes bíróság jegyzőjére hivatkozva azt írta, hogy Miller egyezséget kötött, melynek értelmében bűnösnek vallja magát birtokháborítás ügyében, míg a betörésekről és a lopásról szóló vádpontokat ejtik ellene.

Millerre így csupán 89-90 napnyi felfüggesztett börtönt szabhatnak ki egy év próbaidővel, illetve 500 dolláros pénzbírságot is fizetnie kell, ami bizonyára nem terheli meg túlzottan a bankszámláját. Cikkünk írásáig a színész képviselői nem erősítették meg a hírt, az NBC News szerint viszont a hivatalos dokumentumok is arra utalnak, hogy az ügyészek ezt az ítéletet fogják kérni a bíróságtól.

Magyarán jó esély van rá, hogy Miller végül különösebb probléma nélkül ússza meg az elmúlt közel 3 év ámokfutását, ha pedig a továbbiakban sikerül jól viselkednie és a június 16-án érkező The Flash is helytáll a pénztáraknál, nem kizárt, hogy más stúdiók is megkínálják majd néhány új szereppel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)