Hirdetés

Érdekes írókat választott a Marvel az új Fantasztikus Négyes filmhez

|

A D23 Expón még nem árulta el a Marvel Studios, hogy kiket választott, de egy új jelentés leleplezte.

Hirdetés

A Marvel Studios szinte minden közelgő projektjéről mondott részleteket valamelyik nagy közelmúltbeli eseményén (legyen az a San Diegó-i Comic-Con vagy a D23 Expo), de a Fantasztikus Négyessel némiképpen rút kiskacsaként bánt, hiszen azon kívül, hogy megerősítették a rendező személyét, semmi más nem derült ki róla. A 2024. november 8-ra belőtt projekt rendezői székébe Matt Shakman (WandaVízió, Trónok harca) csücsülhet, de ez minden, amit jelenleg tudunk a stábról. 

Hirdetés

Az sem titok, hogy a Marvel nem eredettörténetet szeretne elmesélni, ehhez viszont megfelelő írók is kellenek, akik úgy tudják bemutatni a Marvel Comics első családját, hogy se a rajongóknak, se a szélesebb közönségnek ne legyen hiányérzete. Hogy ez mennyire fog sikerülni az új Fantasztikus Négyeshez felfogadott íróknak, az még kérdéses, ugyanis a Deadline beszámolója szerint két, kevés referenciával rendelkező filmest fogadott fel a vállalat: az egyikük Jeff Kaplan (aki nem összetévesztendő sem a blizzardos, sem a színész Jeff Kaplannal), a másikuk pedig Ian Springer.

Mindkettejüknek van egy epizódnyi sorozatos múltja (Atom TV), de a mozis pályafutások kimerül két kevésbé ismert, felemás értékelésekkel jutalmazott darabban, a 2013-as Bert and Arnie's Guide to Friendship és a 2014-es The Last of the Great Romantics című komédiákban, azóta nem is nagyon jegyeztek más projektet két pre-produkciós fázisban lévőn kívül (egy K-Pop film és egy Disaster Weddig nevezetű vígjáték).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy mi alapján esett rájuk a Marvel választása, azt nem tudni, de a Deadline forrásai hozzátették, hogy a duó már egy ideje foglalkozik a Fantasztikus Négyes tervvel, még Shakman előtt kezdtek el rajta dolgozni, sőt segítettek Kevin Feige-nek felvázolni, hogy a hőscsalád hogyan fog illeszkedni a Marvel Filmes Univerzumba. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)