Hirdetés

Érdekes rekordot döntött meg a The Suicide Squad

|

A mozik pandémia utáni helyzete mellett a The Suicide Squad rekordja a csak felnőtteknek szóló filmek szempontjából is biztató lehet.

Hirdetés

A Covid-19 járvány gyakorlatilag parkolópályára tette a filmipart az utóbbi másfél évben, 2021 nyarára viszont bemutatták az első filmeket, amik értékelhető bevételt hoztak a mozikban, még akkor is, ha a premier napján már streamelni is lehetett őket.

A Fekete Özvegy, a Halálos Iramban 9 és a Hang nélkül 2 után pedig úgy tűnik, hogy a The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag is jó számokat produkál majd, ha a rekordot jelentő rajt lendülete megmarad.

Hirdetés

A rendkívül nyakatekert csúcs, amit James Gunn filmje elért, 4,1 millió dolláros bevételt jelentett az első adandó alkalommal, amikor mozikban megtekinthető volt a DC-gonoszok kalandja. Ez pedig a filmet forgalmazó Warner Bros. szerint a legmagasabb bevétel, amit a koronavírus-járvány kitörése óta az USA-ban a csütörtök esti, azaz premier előtti vetítéseken bármilyen alkotás is összehozott, legalábbis a csak felnőtteknek szóló (R-besorolású) kategóriában.

Kérdéses persze, hogy mindez mire lesz elég hosszabb távon, pláne annak ismeretében, hogy az idei nyár feljebb felsorolt, sikeresebb filmjeinek mozis bevételei a nyitóhétvégét követően komoly esést mutattak. A The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag az esetlegesen visszafogottabb anyagi siker mellett viszont így is komoly győzelem lehet a DC filmes univerzumát egyengető Warner szemében, hiszen David Ayer 2016-os kísérletével ellentétben a kritikusok mellett a nézőktől is pozitív visszajelzéseket kapott többségben. Ezért nem is meglepő, hogy Gunn később további DC-s tartalmakon dolgozhat majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)