Hirdetés

Érdekes részletekkel egészült ki a The Batman japán tévéreklámja

|

A korábbi előzeteshez képest néhány árulkodó új szövegrészt és snittet fedezhetünk fel a The Batman egy online közzétett kedvcsinálójában.

Hirdetés

Ugyan az év utolsó hónapja elsősorban Pókemberről szól, ha a képregényes hősök mozifeldolgozásáról van szó, érdemes azért már a 2022-es évre is előre tekinteni. Így tesz a DC Comics japán Twitter-fiókja is, akik egy érdekes új videót tett közzé a márciusban érkező The Batman kapcsán.

Ez főleg a korábban már látott trailerből használ fel képeket és videókat, de egy-egy izgalmas új részletet is hozott.

Hirdetés

Az első ezek közül tovább erősíti azt a motívumot, ami szerint Rébusz egyik legfontosabb célja a film során, hogy lerántsa a leplet Gotham hatóságainak korrupt mivoltáról, így rejtélyesen annyit mond a videóban, "Azért vagyok itt, hogy lerántsam a maszkot a városunk igazságáról".

A második új elem a képen jelenik meg, abban a jelenetben, amikor egy autó hajt be egy épületbe, látszólag azért, hogy elüssön ártatlanokat, akár Bruce Wayne-t is. Közvetlenül az incidens után Robert Pattinson karaktere felnéz a helyiség karzatára, ahonnan mindenki menekül a támadás után, egy rejtélyes alak kivételével.

A legizgalmasabb újdonság viszont talán az, hogy a teaser azt sugallja, a sorozatgyilkos Edward Nashton pontosan tudja, Batman jelmezében a Wayne család örököse osztja az igazságot. A videó végén ugyanis a fogdai jelenetet látjuk, ahol a gonosztevő azt mondja Batmannek, "Próbáltalak elérni", majd rögtön hozzáteszi Bruce Wayne nevét. I

gaz, a megszólításkor némileg el van torzítva Paul Dano karakterének hangja, míg korábban nem, így nem kizárt, hogy egy másik jelenet kapcsolódó részét vágták ide a reklám készítői.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az pedig már tényleg csak a hab a tortán, hogy a kedvcsináló végén egy nevetést hallhatunk, nem sokkal azután, hogy felreppentek pletykák annak kapcsán, hogy akár a Joker is szerepet kaphat a The Batmanben, már ha nem vágják ki a megjelenését. Hogy az orrunk előtt elhúzott mézes madzagok közül végül mi bizonyul félrevezetésnek, és mik lesznek a film tényleges történései, kiderül 2022. március elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)