Hirdetés

Érdekes utalást rejthetnek a Venom 2: Vérontó új poszterei

|

Nagyon úgy fest, hogy nem csak Eddie Brockra fog rámászni a Venom szimbióta.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban október 1-jén, nálunk pedig jelen állás szerint október 14-én fogják bemutatni a Venom 2: Vérontót, vagyis a YY-es első Venom mozi folytatását, melyet Andy Serkis rendezett, a két címszereplőt pedig Tom Hardy és Woody Harrelson alakítja.

Számunkra azonban most nem ők lesznek a fontosak, hanem Tom Hardy karakterének filmbéli ex-kedvese, Michelle Williams.

Hirdetés

Williams azt az Anne Weyinget alakítja, aki nem csak Eddie Brock korábbi párja, hanem rövid ideig a képregényekben és az első Venom filmben is a szimbióta gazdateste volt - a füzetekben She-Venomként hivatkoztak rá. Egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy Anne és Venom a második filmben is egyesülnek-e, de nagyon erre enged következtetni az egyik alábbi plakát.

Megérkezett ugyanis a Venom 2: Vérontó négy új posztere, melyeken Eddie Brock (Tom Hardy), Cletus Kasady (Woody Harrelson), Shriek (Naomie Harris), valamint Anne Weying (Michelle Williams) látható. Míg Eddie és Cletus esetében már a nagyobb, "fő" képen is félig rájuk mászik a saját szimbiótájuk, Anne-nél erről ugyan nincs szó, de érdemes megnézni a címfelirat felett kicsivel azt a fekete sziluettet. Elég egyértelmű, hogy ott bizony She-Venom látható.

Az említett filmes plakátokat az alábbi galériában találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)