Hirdetés

Érdemes jegyet váltani a Sokkal több mint testőr 2-re?

|

Legújabb videós kritikánkban a 2017-es Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard) folytatásáról lesz szó.

Hirdetés

2017 augusztusában sokan megszerették Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson közös filmjét, a Sokkal több mint testőrt, a folytatás viszont sajnos nem tudott felérni az elődhöz. Az alábbi videóban részletesen mesélünk arról, hogy miért nem.

És nektek mi a véleményetek a filmről? Ha már láttátok, mindenképp meséljetek róla lent, a kommentek között. Ez a kritika, vagyis Péter Zsombor cikke eredetileg a puliwood.hu-n jelent meg. 

Hirdetés

Ha még nem tettétek volna, és tetszik nektek amit csinálunk, iratkozzatok fel bátran a csatornánkra, dobjatok egy like-ot akár erre a videóra, akár bármelyik más anyagunkra, amit szerettetek, és persze használjátok rendeltetésszerűen a csengettyűt is. Amennyiben esetleg még támogatnátok is a munkánkat, a csatornatagság funkciónak hála még erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)