Hirdetés

Eredetileg teljesen másról szólt volna az Obi-Wan sorozat

|

A végül Disney+-on megjelent Obi-Wan sorozat egykor egy filmtrilógiának indult a Lucasfilm szárnyai alatt. Akkor még nagyon más volt az elképzelés.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi produkció, ami végül sorozatként látott napvilágot a Disney+ kínálatában, ötlete már hosszú ideje megfogalmazódott a Lucasfilmnél, korábban azonban úgy képzelték el, hogy három önálló történetet mesél majd el, mindegyiket egy saját filmben.

Erről Stuart Beattie számolt be korábban, aki ugyan az eredeti tervekről mesélt, azt viszont nem árulta el, hogy a sorozattá formálódott projekt alapötlete is más volt, mint ami végül felkerült a streamingszolgáltató kínálatába.

Azt talán most már elárulhatjuk, hogy az Obi-Wan sorozatban a címszereplő jedit figyelhetjük, ahogy próbálja megmenteni Leia Organát, miközben őt is több veszély, többek közt Darth Vader, fenyegeti.

Hirdetés

Ewan McGregor most a FAN EXPO Bostonon mesélt arról, hogy a projekt korai szakaszában egészen máson lett volna a hangsúly:

"Úgy volt, hogy ez a történet rólam és Luke-ról szól majd. Mindig is így volt, amíg egyszer csak nem jött az a zseniális pillanat, mikor mindenki azt mondja; »várj egy percet«, aztán minden megváltozott."

Kathleen Kennedy korábban elmondta, hogy az Obi-Wan Kenobit egy lezárt történetként képzelték el, a rajongói visszajelzések miatt azonban már elgondolkodtak azon, hogyan lehetne továbbfűzni a sztorit.

Az mondjuk mindenképpen jó hír, hogy Ewan McGregor és Hayden Christensen egyaránt nagyon szívesen folytatnák a közös munkát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)