Hirdetés

Eredetileg több Igazság Ligája tag is felbukkant volna a Peacemaker fináléjában

|

A Peacemaker nézőinek végül kicsit kevesebb cameóval kellett beérniük.

Hirdetés

Nemrég befejeződött az HBO Max-es Peacemaker tévésorozat első évada, amit mi kifejezetten szerettünk. Az alábbiakban az évadzáró kapcsán kerül majd elő pár apróbb spoiler, ennek tudatában folytassátok csak az olvasást!

Az első szezon utolsó részében ugyebár szedett-vedett hőseink végül csak győzelmet arattak, bár korábban úgy tűnik, külső segítséget kell igénybe venniük. Az Igazság Ligája néhány tagja azonban csak a végső nagy csetepaté után futott be. Velük kapcsolatban derült ki néhány érdekesség.

Hirdetés

Az évadzáróban ugyebár egészen pontosan Aquaman, Flash, Superman és Wonder Woman bukkant fel, de csak az előbbi kettőt alakították az "eredeti" színészek, vagyis Ezra Miller és Jason Momoa. Supermant és Wonder Womant direkt nem mutatta közelről a kamera, hiszen Henry Cavill és Gal Gadot helyét dublőrök vették át. Teljesen hiányzott viszont Batman és Cyborg, de nagyon úgy fest, őket csak a végső vágás során szedték ki a sorozatból.

Egy kanadai színész, Matt Turner ugyanis nemrég arról posztolt, hogy ő viselte a felvételek során Batman jelmezét, és nem csak az ő karakterét vágták ki, hanem Cyborgot is. Bizonyítékként az alábbi fotót osztotta meg.

Turner szerint csak James Gunn és a Warner fejesei tudhatják, végül miért kellett kivágni a Liga maradék két tagját. Azt tudjuk, hogy Ray Fisher eléggé rosszban van most a Warnerrel (ezért is került ki az idén érkező The Flash moziból), de mivel Ben Affleck sem vett részt a forgatáson, Fishert is simán helyettesíthette volna valaki. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)