Hirdetés

Új sci-fi sorozaton dolgozik az Érkezés írói gárdája

|

Az Érkezés forgatókönyvírója ismét a film történetének alapját nyújtó novella írójával dolgozik, ezúttal az AMC megbízásából készítenek elő egy érdekes sorozatot.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb sci-fije volt az Érkezés, nem kis részben a rendkívül érdekes alaphelyzetnek köszönhetően. Az AMC pedig pont ezt szeretné megismételni egyik előkészítés alatt álló sorozatában, ehhez pedig a Deadline beszámolója szerint felkérték az Érkezés sztorijának két kulcsfiguráját is.

Hirdetés

A forgatókönyvért ezúttal is Eric Heisserer felel majd és ismét segítségére lesz majd Ted Chiang, akinek Stories of your Life című novelláját feldolgozták Denis Villeneuve filmjéhez. Ezúttal a sci-fi író egy másik történetét veszik alapul a 2002-ben megjelent gyűjteményéből, aminek a címe Liking What You See: A Documentary. Ennek a kiindulópontja majdnem olyan érdekes, mint az Érkezésé, bár simán el tudnánk képzelni egy Black Mirror-epizódként is.

A különböző médiatermékek befolyásoló ereje elleni kísérletként egy város néhány lakóján végrehajtanak egy olyan eljárást, amit követően képtelenné válnak a szépség érzékelésére, majd a dokumentumfilm készítői megpróbálják sorra venni a procedúra pozitív és negatív hatásait. A sorozat premierjének idejéről, vagy a szereplőkről még persze semmit nem tudni, de az erős történet szinte garantált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)