Hirdetés

Érkezik a Squid Game második szezonja, az alkotó már a harmadikról tárgyal

|

Még több mókás gyerekjátékkal tér vissza a Netflix egyik legsikeresebb sorozata. A Squid Game-ből egy egész univerzum lesz.

Hirdetés

A Squid Game nem csak hogy az elmúlt évek legsikeresebb koreai sorozata lett, de a Netflix teljes nézőbázisát magához láncolta világszerte. Az alkotó, Hwang Dong-hyuk eredetileg csak egy évadot tervezett, de a siker átvariálta az elképzeléseket.

Azt már egy ideje egyébként tudni lehetett, hogy a Netflix készül egy második szezonnal, de most egy animációval és a rendező üzenetével együtt erősítették meg a széria melletti elkötelezettségüket, tehát egészen biztosak lehetünk abban, hogy a Squid Game névvel még sokat fogunk találkozni.

Hirdetés

A sztoriról még nem meséltek semmit, de a közleményben a következő olvasható:

"Egy új kör indul. Az első évad felépítése 12 évbe telt, ami aztán 12 nap alatt vált a Netflix valaha volt legsikeresebb sorozatává. Mint író, rendező  és producer, hatalmas köszönettel tartozom a rajongóink számára, bárhol is legyenek a világban. Köszönöm, hogy néztétek és szerettétek a szériát.

Gi-hun hamarosan visszatér. A Front Man visszatér. Érkezik a második évad. És még talán a ddakji játékos is visszatér. Young-hee [az első játék robotbabája] pasiját, Cheol-sut is bemutatjuk majd. Tartsatok velünk a következő játszmában is!"

Hwang Dong-hyuk több korábbi interjúban is elmondta, hogy nagyon komoly célja volt az első szezonnal, de valódi szerelem projekt volt az számára, nem tervezett többre annál. Reméljük, hogy az elsöprő siker szülte folytatás még ennek ellenére is lesz olyan izgalmas, mint amilyen az első volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)