Hirdetés

Érkezik egy rakás anime, lesz A Gyűrűk Ura és Godzilla is

|

A Warner Bros. projektje mellett a Netflix is több újdonsággal készül.

Hirdetés

Vadonatúj alkotással bővül A Gyűrűk Ura tágas világa, ám ezúttal nem egy élőszereplős filmről vagy sorozatról van szó, hanem egy animációs rajzfilmről, egészen pontosan egy animéről. A frissen bejelentett The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim a lovasok földjére, azaz Rohanba kalauzolja el majd a nézőket, és megismerhetjük belőle a legendás Pörölykezű Helm történetét, ráadásul nem is akárkik állnak a projekt mögött.

Hirdetés

Az animét az a Kenji Kamiyama rendezi, aki a Ghost in the Shell, valamint az Ultraman franchise-on is dolgozott már korábban. Tanácsadóként pedig Philippa Boyens, A Gyűrűk Ura-trilógia forgatókönyvírója is beszállt a buliba, tehát a jelek szerint jó kezekben van a projekt. Egyelőre még nem tudni, kik adják majd az egyes karakterek hangjait, de egy képet már kaptunk a The War of the Rohirrim mellé.

A Warner Bros. mellett pedig úgy tűnik, hogy a Netflix is további újdonságokkal kedveskedik az animék rajongóinak, mivel egy csomó friss alkotást jelentett be a streamingszolgáltató. Június 24-én érkezik például a Godzilla: Singular Point, amiből már egy rövid kedvcsinálót is kaptunk.

Egy másik jól ismert franchise is tovább bővül a Netflix jóvoltából, ugyanis július 1-jén jön a Mobile Suit Gundam Hathaway című sorozat, ami szintén elég izgalmasnak darabnak tűnik.

Kicsit később, augusztus 9-én a Shaman King című kalandnak örülhetnek az előfizetők.

Augusztus 26-án pedig az Edens Zero is bekerül a kínálatba, ami nem mellesleg egy ismert mangán alapul.

Aztán jön még az Exception, ami a Twitteren közzétett kép alapján valószínűleg elég ijesztő horror lesz.

Anime készül még a Netflix egyik saját gyártású filmje alapján is, bejelentésre került a Bright: Samurai Soul.

Ráadásul még nincs vége a sornak, hiszen a szolgáltató leleplezett még egy animét, méghozzá a Make My Day-t, ami egy fagyos és rejtélyes bolygóra kalauzol majd el minket.

A jelek szerint tehát a Netflix a jövőben sem kívánja elhagyni az animéket, ennek a lépésnek pedig valószínűleg rengetegen örülnek világszerte.

Ti melyik fenti alkotást várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)