Hirdetés

Erre a karakterre fog építeni A galaxis őrzői 3 sztorija

|

James Gunn elárulta, hogy ki lesz a trilógia záródarabjának középpontjában.

Hirdetés

James Gunn egy egészen új feladatkörben fogja kipróbálni magát a jövőben, hiszen a DC filmes részlegének társvezetője lesz Peter Safrannal együtt, és már azt is tudni véljük, hogy milyen karakterrel kezdheti meg a DC filmes univerzumának újjáépítését. Ám - ahogyan arra a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is rámutatott - Gunn-nak még van mit befejeznie a Marvelnél is: A galaxis őrzői idei ünnepi különkiadása, valamint a rendező trilógiáját lezáró harmadik rész jövőre. 

Az már nem titok, hogy A galaxis őrzői 3 a széria leghosszabb filmje lesz, ahogyan azt is kihangsúlyozta már korábban Gunn, hogy egy hihetetlenül érzelmes, érettebb történetre számíthatunk, most pedig arra is kitért, hogy minek, pontosabban szólva kinek köszönhető ez. 

Hirdetés

James Gunn nemrég a ComicBooknak mesélt a már trailerrel is rendelkező The Guardians of the Galaxy Holiday Special tartalomról, és szóba került, hogy ez mennyire különbözni fog a harmadik résztől. Gunn szerint a 2023-as folytatás egy nagyon érzelmes film lesz, Mordály lesz a középpontban, az ő történetét meséli el arról, hogy honnan jött, hová tart és hogy ez hogyan kapcsolódik mindenki máshoz, valamint az Őrzők ezen iterációjának végéről is szól. Az ünnepi különkiadás készítése olyan volt A galaxis őrzői 3 forgatása közben, mintha kikapcsolódtak volna, az volt a mókázás, ahonnan visszatérhettek a megterhelőbb dolgokhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gunn elmondta, hogy szerinte a rajongóknak fontos látniuk az ünnepi különkiadást, mert sokat megtudhatnak majd arról, mivel töltötték az Őrzők az elmúlt éveket, mi a helyzet most a Tudástérben (Knowhere). Van egy új hajójuk, a Bowie, valamint egy telekinézisre képes kutyájuk, Cosmo, aki már a legénység tagja. Minderről mesélnek, valamint még néhány spoileres sztoriról. Gunn szerint bizonyos értelemben a Holiday Special egy trójai faló, amivel becsempészhet olyan dolgokat, amelyek A galaxis őrzői 3-ban válnak majd fontossá, így nem kell sok időt töltenie a harmadik film elején magyarázkodással. A különkiadás várhatóan november 25-től nézhető majd a Disney+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)