Hirdetés

Erre számíthatunk a The Boys 4. évadában

|

A showrunner mesélt arról, hogyan folytatódik a The Boys.

Hirdetés

Napjaink egyik legkiemelkedőbb sorozata a The Boys, aminek alkotói amellett, hogy annyi művért használnak, amennyit egész Hollywood, ügyesen tartják fenn a feszültséget. A harmadik évad fináléja is több kérdést tett fel, mint amennyit megválaszolt, nagyon izgalmas dolgok vannak kilátásban a folytatásra.

Innentől nyilván spoileresen folytatjuk, de aki a kattintásig eljutott, bizonyára számított erre. Azért szólunk.

Hirdetés

Bár eddig is voltak problémák, a harmadik évad végére a Hetek teljesen széthullott, minden, még életben lévő tagjának van valami személyes problémája is, miközben a közvélemény két táborra bomlott: a baloldali Csillagfény- (Starlight) pártiakra, és a szélsőjobbos Hazafi- (Homelander) pártiakra. Eric Kripke, a sorozat showrunnere a GameSpotnak elmondta, hogy szerinte egyik oldal sem ártatlan, nem hallgatják meg egymást, és a köztük lévő feszültség egyre nagyobbá válik, mint azt a 3. évad befejező jeleneteinek egyikében is láthattuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A politika más okból is előtérbe kerül: mivel A Mélység (The Deep) megölte Lamar Bishopot, Dakota Bob leendő alelnökét, a helyét Victoria Neuman vette át, így ha hatalomra kerülnek, a Voughtnak még nagyobb befolyása lesz. Márpedig nyerni fognak:

"Nem gondolom spoilernek, hogy egyértelműen Dakota Bob elnöksége felé építkezünk Neumannel, a Vought titkos téglájával az alelnöki székben, és az ebből eredő komplikációk [is szerephez jutnak]."

- tette hozzá Kripke.

Persze van még néhány elvarratlan szál: kíváncsian várjuk, sikerül-e megmenteni az ideiglenes erőket adó kísérleti szérumot korlátlanul magába fecskendező Butcher életét, illetve apja mellett marad-e Ryan, Hazafi fia, vagy inkább jó útra tér. Még Katonasrác (Soldier Boy) történetének végére sem került pont, ahogy azt sem tudni, Maeve békében élhet-e. És persze érkeznek új szereplők, akik új bonyodalmakat okozhatnak.

A The Boys 4. évadának forgatása már a nyáron elkezdődhet, de a premierre leghamarabb 2023 végén kerülhet sor. Előbb még jön a Varsity alcímet viselő, egyetemista szuperhősöket előtérbe helyező spin-off, szintén jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)