Hirdetés

Erről szól majd King Kong és Godzilla újabb közös filmje, itt az első kedvcsináló

|

Nemcsak teaser érkezett a Godzilla x Kong mozifilmhez, hanem befutott a hivatalos szinopszis is.

Hirdetés

Noha évek óta tartó hullámvölgybe került, nem lehet elvitatni az MCU-tól, hogy mekkora hatással volt a filmiparra. Mostanra fél Hollywood filmes univerzumokban gondolkodik, ilyen a Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures közös vállalkozása, a MonsterVerse is, amely a filmtörténelem két leghíresebb óriásszörnyét, Godzillát és King Kongot terelte közös akolba.

Az alkotások sorát a Godzilla nyitotta 2014-ben, ezt követte a Kong: Koponya-sziget 2017-ben, majd a Godzilla II: A szörnyek királya két évvel később, mígnem elérkezett a két titán összecsapása a Godzilla Kong ellen című filmben 2021-ben. S bár egyik produkciót sem fenyegette az a veszély, hogy a bevételi ranglista élbolyában landol, a Legendary és a Warner kitartóan építgeti az univerzumot.

Hirdetés

Érkezik ugyanis az animációs Skull Island (Netflix) és az élőszereplős Godzilla and the Titans (Apple TV+) mellett az ötödik film, Godzilla x Kong: The New Empire címmel, mely a tervek szerint 2024. március 15-én kerül a mozikba. Az ausztráliai forgatás már tavaly novemberben véget ért, azóta az utómunkálatok zajlanak, a produkció rendezője Adam Wingard (Godzilla Kong ellen), a főszereplője pedig Dan Stevens (Downton Abby, Légió), de visszatér pár korábbi színész is Rebecca Hall és Brian Tyree Henry személyben.

Ami a cselekményt illeti, egyelőre kizárólag a frissen nyilvánosságra hozott szinopszis szolgál támpontként. Ez alapján Kong és Godzilla egy, a Föld belsejében rejtőző kolosszális veszedelemmel néznek szembe, amely nemcsak számukra jelentheti a véget, hanem az emberiség pusztulását is okozhatja. A Godzilla x Kong: The New Empire nem mást ígér, mint hogy lerántja a leplet a hozzájuk hasonló titánok történelméről és eredetéről, valamint a Koponya-sziget titkairól, de arról a mitikus csatáról is többet tudunk meg, amely ezeket a rendkívüli teremtményeket formálta és sorsukat örökre az emberiségéhez láncolta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)