Hirdetés

Erzsébet királynővel bővül a Secret Invasion stábja

|

Egyre több hír érkezik a Secret Invasion tévésorozat kapcsán, kezd felpörögni a Marvel skrullos projektje. Most épp az Oscar-díjas Olivia Colman csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

A netflixes A korona sorozat sztárja, az Oscar-díjas és Emmy-jelölt Olivia Colman is szerepelni fog a Disney+-ra készülő egyik új MCU sorozatban, egészen pontosan a Nick Furyra és az alakváltó skrullokra koncentráló Secret Invasionben. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a színésznő egy főbb szerepre írt alá, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan kit is fog alakítani a sorozatban. 

Hirdetés

Egyelőre annyi bizonyos, hogy a Titkos Háború képregényeken alapuló szériában Samuel L. Jackson visszatér mint Nick Fury, az skrullok vezetőjét, Talost pedig ismét Ben Mendelsohn alakítja. Rajtuk kívül a Birmingham bandája sorozatból is ismert Kingsley Ben-Adir is felbukkan, de most még az ő szerepéről sem rántották le a leplet a Marvel kreatív elméi. 

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogatnak majd nekünk a Secret Invasion kapcsán, szemmel láthatóan kezdenek felpörögni az előkészületi munkálatok. A sorozat jelenleg még nem rendelkezik premierdátummal, szóval valószínűleg legkorábban 2023-ban számíthatunk rá - a 2022-es Marvel szériákat már ismerjük, jövőre a Moon Knight és a She-Hulk érkezik, valamint a The Guardians of the Galaxy Holiday Special is 2022-ben kapjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)