Hirdetés

És akkor hirtelen a Netflix feltalálta az élő tévéműsort...

|

A streamingszolgáltatók szépsége, hogy bármilyen tartalmat bármikor megnézhetünk, de a Netflix most ismerkedne azzal, amit az öregek csak tévéműsornak neveznek.

Hirdetés

Igazi boomer nosztalgia, hogy az ember egy adott tartalmat nem szabadon fogyaszt, hanem megadott időpontban kell leülni a tévé elé, hogy megnézhesse kedvenc műsorát. Vannak arra utaló jelek, hogy a Netflix éppen ezt az őskori szokást támasztaná fel, mert élő műsorokat tesztel, legalábbis erre utal egy felbukkant tesztoldal, amit azóta már megpróbáltak eltűntetni a szolgáltató publikus felhozatalából.

What's on Netflix című oldal írója, Kasey Moore vette észre először a sokatmondó, "Watch Live Streaming OAD Test Title 14" nevű aloldalt a Google keresőjén keresztül, de persze az oldal már nem érhető el.

Hirdetés

A DuckDuckGo még behozza, de ha megpróbálunk rákattintani, akkor az már csak a Netflix főoldalára fog navigálni bennünket.

A Netflix egyébként már tavaly májusban belengette, hogy dolgoznak egy élő adásokat lehetővé tevő funkción, amihez akkor a stand-up comedy műsorokat hozták fel példaképp, ami valóban adná magát. Persze nem nehéz elképzelni, hogy sporteseményeket vagy akár nagyobb premiereket is vetíthetnének élőben. A piros csapat hírneve mostanában nem a legjobb, így nem meglepő, hogy a szokásos tartalmak mellett játékokkal és potenciálisan élő adásokkal is kísérleteznek. 

Ti mit gondoltok? Érdemes a klasszikus tévés gondolkodás irányába nyitnia a platformnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)