Hirdetés

Így festenek majd az Örökkévalók

|

A D23 expón bemutatták az Eternals mozi főszereplőinek jelmezeit is.

Hirdetés

A Marvel tekintetében a sorozatok kapták a legnagyobb fókuszt a D23 expón, de azért természetesen az MCU mozifilmjeinek is jutott tér az előadások során. Nem maradt ki a 2020-ban érkező Eternals, azaz Örökkévalók mozi sem. 

Hirdetés

A színpadon megjelent a teljes Örökkévalók csapat, és végre az is megnézhettük, milyen gúnyában mentik meg ezek a hatalmas erőknek parancsoló lények a világot. Balról kezdve íme a szereplők, és az általuk alakított karakterek sora, a színészek mögött látható a karakterük teljes pompájában: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi). Gemma Chan egyébként nem ismeretlen már a Marvel-rajongók számára, hiszen a Marvel Kapitány filmben ő alakította Minn-Ervát, az egyik kree harcost, szóval azon színészek és színésznők sorát erősíti majd, akik több különböző szerepet is elvállaltak az MCU-n belül. Ilyen lesz az új Penge, vagyis Mahershala Ali is, aki korábban a Luke Cage sorozatban alakította a Cottonmouth nevű gonoszt. 

Az Eternals 2020 novemberében érkezik majd meg a mozikba. Titeket érdekel a film? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)