Hirdetés

Az Evil Dead franchise robog tovább, csak Bruce Campbell nélkül

|

A színész tényleg letett a láncfűrészt, de ez valószínűleg nem fogja befolyásolni a franchise jövőjét.

Hirdetés

Campbell már az eredeti, Sam Raimi-féle Evil Dead óta játszotta karakterét, de amikor az Ash vs. Evil Dead szériát a harmadik évad után elkaszálták, akkor bejelentette, hogy ő itt és most végzett.

Hirdetés

Az álláspontját azóta is tartja, dacára annak, hogy sokan pletykálják visszatérését. Nemrég azonban készült róla egy fotó, ahogy csurom vérben álldogál Ash Williamsként. A rajongók szemében nyilván felcsillant a remény, de valójában csak arról volt szó, hogy a könyvének egy borítójához kellett a kép. Campbell továbbra is szeretne kimaradni a lehetséges filmekből, sorozatokból.

"Persze, a rajongók mindig ezt fogják csinálni (mármint teóriákat gyártanak). Mindenki egy zseni, mindenkinek megvan a véleménye az internet pedig tovább gerjeszti ezeket. Nincs ezzel semmi gond. Látnak majd különböző verziókat, fognak látni még Evil Deadet. Nem végeztünk a sztorival."

Azt, hogy hogyan fog folytatódni a franchise egyelőre még mindig nem tudjuk. Az ugyan eléggé valószínűtlen, hogy új sorozatot kapnánk, de egy Evil Dead 2 nincs kizárva, függetlenül attól, hogy az előző film rendezője, Fede Alvarez nyilatkozata szerint még nincs forgatókönyv a folytatáshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)