Hirdetés

Ewan McGregor 4 éven keresztül titkolta, hogy visszatér Obi-Wan szerepében

|

Hatalmas megkönnyebbülésnek tartja, hogy végre lehullt a lepel a sorozatról.

Hirdetés

A Lucas-féle előzménytrilógiát lehet szeretni vagy utálni, de az nem lehet tőle elvitatni, hogy Obi-Wan karakterét remekül fiatalította meg. Ewan McGregor fantasztikus munkát végzett a bölcs jedi mester megformálásában és a legtöbb Star Wars rajongó egyetért abban, hogy a játékát szívesen néztük volna kicsit többet a képernyőn. Éppen ezért volt remek hír, hogy az ő főszereplésével készül a karakterre fókuszáló sorozat.

Hirdetés

A skót színész az évek során többször nyilatkozta, hogy nagyon szereti ezt a szerepet, és szívesen visszatérne hozzá, de mindig tagadta, hogy bármi is készülőben lenne az ő részvételével. Most, hogy megerősítették, hogy Disney+-ra jön az Obi-Wan sorozat, így végre beszélhetett a dologról:

"Ez baromi nagy megkönnyebbülés, mivel négy éven keresztül kellett hazudoznom a rajongóknak erről."

Noha a sorozatról egyelőre nem mondott sokat, de számára már az is sokat jelent, hogy nem kell magában tartania egy ekkora hírt. Azt még hozzátette, hogy történet nyilvánvaló módon A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd és a jedi mesternek meg kell birkóznia a harmadik epizódban történt mészárlással.

"Szeretnék közelebb és közelebb jutni ahhoz az Obi-Wanhoz, akit Alec Guinnes játszott. Mivel már közelebb vagyok hozzá korban, így könnyebb lesz ezt megtenni."

Még annyi derült ki, hogy hat, részenként egy órás epizódból áll majd az évad, a forgatások pedig 2020-ban kezdődnek. Van rá esély, hogy a fiatal Owen bácsit játszó Joel Edgerton is visszatérjen. A történet egyelőre még nem tisztázott, de ebben az időszakban játszódik a Solo, a Rebels animációs sorozat, illetve a hamarosan érkező Star Wars Jedi: Fallen Order, tehát még ezekkel is elképzelhetők átfedések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)