Hirdetés

Ewan McGregor és Hayden Christensen is az Obi-Wan Kenobi folytatásában reménykednek

|

Könnyen lehet, hogy nem most láttuk utoljára Obi-Wan és Vader viaskodását.

Hirdetés

Mielőtt bárki megijedne spoilerektől, gyorsan leszögezzük, hogy az egyetlen spoileres információ a hírben, hogy sem Ben, sem Darth Vader nem halt meg az első évad végén. Ez talán senkit nem ért sokkoló meglepetésként.

Ugyan a két karakter sorsa kőbe van vésve, bőven van mit mesélni A Sith-ek bosszúja és az Új remény közötti eseményekből. A sorozat ebbe az időszakba vitt el bennünket egy limitált hosszúságú kalandra.

Hirdetés

Bár az volt a terv, hogy csak hat részen át mesélnek, a brit GQ magazinnak Ewan McGregor már a folytatásról beszélt.

"Nagyon remélem, hogy összehozhatunk még egy szezont. Benne lennék, hogy néha újra és újra elővegyük a karaktereket. Élvezném a dolgot."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hayden Christensen is hasonlóképpen nyilatkozott. Ő konkrétan azt hangoztatta, hogy akár egy másik Star Wars produktumban is szívesen felbukkanna.

"A Kenobi egy különálló sztori, de én imádnám továbbvinni a karaktert. Bőven lenne még mit felfedezni vele, és izgatottan vállalnám, ha kapnék erre alkalmat."

Maga Kathleen Kennedy sem zárkózik el az ötlettől. Korábban már elmondta az Entertainment Weekly újságíróinak, hogy beszélgetnek az Obi-Wan Kenobi második szezonjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)