Hirdetés

Ewan McGregor lánya is szerepel az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

A rövid jelentbe, amelyikben felbukkan, egy kis metahumort is csempésztek az írók.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat első két epizódja néhány napja vált elérhetővé a Disney+ kínálatában, és eddig elsöprően pozitív a rajongók véleménye a látottakról. A Star Wars franchise egyik legnépszerűbb karaktere köré szőtt történetben helyet kapott egy különleges jelentet is, amely vélhetően többet jelent Ewan McGregor számára, mint bárki másnak a világon.

A sorozat második részében ugyanis cameo szerepben felbukkan a színész lánya, Esther Rose McGregor, aki a Tetha Grig nevű drogdílert alakítja. A részlet nem igazán jelentős a történet szempontjából, de így is apróbb spoilernek számíthat, ezért csak akkor olvassatok tovább, ha nem zavar az ilyesmi benneteket.

Hirdetés

A jelenetben Obi-Wan információt próbál szerezni a "lányáról", amire Tetha megjegyzi, hogy a bolygóról, ahol vannak, senki sem távozik, és egyébiránt egykor ő is valakinek a lánya volt. Az írók jópofán belecsempészték az apa-lánya kapcsolatot Ewan és Esther Rose jelenetébe.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat Magyarországon a Disney+ hivatalos indulásától, vagyis június 14-től lesz megtekinthető. Ha esetleg nem lennétek biztosak benne, hogy megéri-e nézni a szériát, vagy csak szívesen olvasnátok kritikát az eddigi történetről, ne hagyjátok ki Csirke írását a sorozat első két epizódjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)