Hirdetés

Ewan McGregor szívesen visszatérne még Obi-Wanként

|

Ugyan a Kenobi sorozat csak egy egyévados, limitált szériának indult, a főszereplő látszólag nagyon szeretne egy folytatásban is fénykardot suhogtatni.

Hirdetés

Ugyan hibátlannak nevezni az Obi-Wan Kenobi sorozatot erős lenne, de megvoltak a maga nagy pillanatai, és egészében véve egy izgalmas kalandot kínált. A sztori szépen összekötötte a franchise két nagyobb pontját, majd a stáblista legördülése után sokan azt hihették, hogy ennyi volt.

Már az első évad befejezése előtt is felröppent egy második évad lehetősége, és most úgy tűnik, hogy Ewan McGregor nem is akarja hagyni, hogy elhaljanak ezek a beszélgetések.

Hirdetés

A Disney Studios Awards oldalán, egy virtuális beszélgetésben Ewan McGregor kifejezetten lelkes volt egy potenciális folytatás kapcsán.

"Imádtam, hogy újra beleugorhattunk, és Haydennel együtt dolgozhattunk. Remélem, hogy újra meglesz erre a lehetőségünk.

Régebben viccelődtünk azzal egyébként, hogy »valahol van egy jó sztori a harmadik és negyedik felvonás között, amit jó lehetne elmesélni«. Szerintem Deborah Chow megtalálta a sztorit, amit igazán látni szerettünk volna az utolsó filmünk és a legelső film között."

A Disney még hivatalosan nem erősítette meg, hogy készülnének folytatással, de ennyi beszélgetés után nem lennénk meglepődve. Ti mit szólnátok egy második évadhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)