Hirdetés

Ewan McGregor visszatérése is felmerült a Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán

|

Ha Rian Johnsonon múlt volna, nem csak az Obi-Wan Kenobi sorozatban láthattuk volna Ewan McGregort.

Hirdetés

A 2017-es Star Wars: Az utolsó Jedik talán a Disney-féle trilógia legmegosztóbb darabja, hiszen egyesek szerint szentségtörést követett el a rendező Rian Johnson által végrehajtott irányváltással, míg néhányan pozitívan értékelik, hogy J.J. Abrams próbálkozásaival ellentétben legalább tovább ment a korábbi sztorik újraforgatásánál.

Akárhogy is legyen, egy friss interjú szerint egy ponton még az is felmerült, hogy az előzményfilmek Obi-Wan Kenobija, Ewan McGregor is tiszteletét tegye a sorszám szerint nyolcadik Star Warsban.

Hirdetés

Erről maga a rendező beszélt a The Playlistnek adott interjújában, méghozzá annak kapcsán, hogy miért éppen Yoda szelleme "térítette észhez" Luke-ot a filmben, a karakterhez jóval közelebb álló Obi-Wan helyett.

"Hidd el nekem, szerettem volna, ha Ewan McGregor is szerepel a filmben, de ez csak a történetmesélésen múlott. Az eredeti kapcsolat Obi-Wannal - nyilván, ha Alec Guiness még mindig velünk lett volna, annak lett volna értelme. De Luke-ot soha nem láttuk Ewan Obi-Wanjával interakcióba lépni, s így csekélyebb az érzelmi kötelék is, ami egy kicsit furcsa lett volna."

- szól Johnson indoklása, amivel kivételesen sokan egyetérthetnek, hiszen a Star Wars-közösség még azt sem heverte ki igazán, hogy George Lucas a fiatal Anakin Skywalkerre cserélte az eredeti színész Sebastian Shaw erőszellemét A jedi visszatér 2004-es DVD-kiadásában. Arra viszont legalább még volt valamiféle magyarázat, mivel a mester szerint Anakin valójában akkor halt meg, amikor Darth Vaderré lett, így az erő jó oldalára való visszatértét követően a szelleme is az "eredeti" önmagaként öltött formát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindent összegezve tehát Az utolsó Jedik valószínűleg jelentékeny mennyiségű addicionális savat kapott volna, ha McGregorként hozza vissza Obi-Wan szellemét. A skót származású színész pedig azóta a saját sorozatában ragadhatott ismét fénykardot, amivel ő is jobban járt, hiszen a Disney+-ra forgatott szériát sokkal kedvezőbben fogadta a közönség, mint Johnson moziját.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)