Hirdetés

Extra hosszú lesz az MCU-s Daredevil sorozat, megvan, amikor nézhetjük a Disney+-on

|

Nem olyan rövidke szériát kapunk, mint amilyeneket eddig megszokhattunk a Disney+-on.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon végre hivatalosan is bejelentették az új, immár a Marvel Studios által gyártott Daredevil sorozatot, melyben ismételten Charlie Cox bújhat a vak igazságosztó bőrébe (de persze előtt még az Amazon: Ügyvédben is fel fog bukkanni).

A Daredevil: Born Again című sorozat egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, de azt már elárulták hogy az MCU ötödik fázisának részeként 2024 tavaszán kerül majd fel a Disney+-ra.

Hirdetés

A korábbi szivárgások alapján sejteni lehetett, hogy érkezik a széria, arra viszont senki sem számított, hogy rögvest egy 18 epizódból álló évadot kapunk. Az MCU-s sorozatok közül eddig a WandaVision és a What If...? első évada volt a leghosszabb 9 résszel (ugyancsak 9 részes lesz az Amazon: Ügyvédben is), a többi produkciót viszont mind-mind letudták 6 rész alatt. Ehhez képest a 18 epizód maratoni hosszúságúnak tűnik - aminek végtelenül örülünk.

Charlie Cox mellett visszatér Vincent D'Onforio is, mint a Vezér - őt ugyebár a Sólyomszem sorozatban is láthattuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)