Hirdetés

Ez a Disney+ eddigi legnépszerűbb Marvel sorozata

|

A Lokit, a WandaVíziót, a Sólyom és a Tél Katonáját, valamint a Sólyomszemet is rengetegen nézték, azonban az egyik széria kiemelkedik a többi közül.

Hirdetés

A Star Wars mellett a Marvel tartalmai is a Disney+ előnyét és vonzerejét adják, és nem csupán azért, mert a stúdió által gyártott filmek ide kerülnek fel a mozis pályafutásuk után. A Marvel Studios komolyan ráfeküdt a sorozatok gyártására is, legyenek azok élőszereplősek vagy éppen animációsak.

A sort a WandaVízió nyitotta, majd jött a Sólyom és a Tél Katonája, a Loki, a What If...?, a Sólyomszem és legutóbb a Holdlovag. A következő Ms. Marvel bemutatkozása lesz, és a nyáron felkerül még She-Hulk önálló szériája is, ami éppen most kapta meg az első trailerét

Hirdetés

Az nem volt vita tárgya, hogy a brand népszerűsége miatt a szériákat is sokan nézték, az viszont a Marvel Filmes Univerzum legfőbb mecénásának, Kevin Feige-nek köszönhetően derült ki, hogy melyik produkció örvendhet a legtöbb megtekintésnek. Feige a Disney legutóbbi, hirdetőknek tartott prezentációjában elárulta, hogy a Loki a legnézettebb Marvel-sorozat a Disney+-on.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Feige kijelentését alátámasztják az olyan külsős mérések is, mint a Nielsené és a Sambáé: előbbi statisztikái alapján a Loki elképesztő, 5,23 milliárd percnyi nézettséget ért el, ami epizódonként átlagosan 872 millió percet jelent. Összességében továbbra is a The Mandalorian viszi a pálmát a Disney+-os sorozatok közül, azonban a Loki az egyetlen olyan széria, amelynek megtekintési száma egyetlen hét alatt meghaladta az 1 milliárd percet. Íme az adatok 2021-re vonatkozóan: 

  • Loki - 5,23 milliárd perc (átlagosan 872 millió perc epizódonként)
  • WandaVízió - 4,8 milliárd perc (átlagosan 534 millió perc epizódonként)
  • A Sólyom és a Tél Katonája - 4,15 milliárd perc (átlagosan 692 millió perc epizódonként)
  • Sólyomszem - 3,46 milliárd perc (átlagosan 577 millió perc epizódonként)

Kíváncsian várjuk, hogyan fognak alakulni az idei Marvel-sorozatok megtekintései, június 14-től pedig a hazai előfizetők is hozzáteszik majd a részüket a statisztikákhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)