Hirdetés

Ez a főgonosz lehetett volna Pókember ellenfele az elkaszált negyedik részben

|

Volt egy időszak, amikor keményen pörögtek a Pókember 4 munkálatai, és a rendezőnek rengeteg ötlete volt a folytatásra.

Hirdetés

Azt, hogy Tom Holland visszatér-e a hálószövő szerepében, még mindig nem tudjuk biztosan, de most nem is az ő Pókemberéről van szó. Sam Raimi a Doctor Strange az őrület multiverzumában kapcsán tart interjú-turnét, és mesélt egy kicsit a saját Pókember-filmsorozatáról is.

A Tobey Maguire főszereplésével készült szériának lett volna egy negyedik része, amiben a korábbi pletykák szerint a Keselyű lett volna a főgonosz, Raiminek azonban más tervei is voltak.

Hirdetés

A Rolling Stone-nak adott interjújában elmesélte, hogy nagyon szeretett volna Kravennel, a vadásszal dolgozni. A negyedik felvonás tervezése alatt folyton vacillált főgonoszok között, de tudta, hogy egyszer látni akarja a vadászt a vásznon.

"Mindig úgy gondoltam, hogy vele valami egyedit alkothatnánk. Ő a leghatalmasabb vadász, és Pókember a város legtrükkösebb prédája."

Kíváncsiak lennénk rá, hogy Raimi kit választott volna a szerepre. Találni kellett volna valakit, aki elég sármosan tudja előadni a nagy darab harcost az oroszlánprém mellényében, és képes egy kellően fenyegető jelenlétet vinni a képernyőre... talán Jason Momoa vagy Dwayne Johnson?

Mivel a Sony zöld utat adott egy Kraven filmnek, már szinte biztos, hogy egyszer látni fogunk egy élőszereplős interpretációt, csak sajnos Pókember nélkül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)