Hirdetés

Ez a kigyúrt kaszkadőr bújt meg a The Last of Us sorozat bloaterének maskarája alatt

|

Nem akárkinek köszönhetjük a Bloater félelmetes megjelenését.

Hirdetés

A Super Bowl miatt a tervezettnél korábban került adásba a meredeken emelkedő nézettségű The Last of Us sorozat ötödik epizódja, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál kicsivel több időt kell elütnünk a vasárnap érkező hatodik felvonásig.

Addig viszont legalább van idő feldolgozni az előző részben látottakat, köztük a történet alapjául szolgáló játék egyik legfélelmetesebb ellenfelét, a hatalmas bloatert, amely immáron a szériában is tiszteletét tette.

Hirdetés

A négyes stádiumú, teljesen elburjánzott Cordyceps-fertőzésben szenvedő monstrum kapcsán a Variety nemrég azzal a Barrie Gowerrel készített interjút, aki sminkesként felelt a karakter életre keltéséért. A négyszeres Emmy-díjas szakember korábban például a Trónok Harca Jégkirályán és a Stranger Things Vecnáján dolgozott, így széles körben ismert a munkássága.

Gower a bloaterről mesélve feltárta, hogy az óriáshoz egy nagyjából 40 kilogrammos ruhát készítettek habgumiból és hablatexből, amelyet egy jól megtermett kaszkadőrre, a 201 cm magas Adam Basilre húztak fel. A ruhát apró részletekkel, például kis tüskékkel és szőrszálakkal látták el, majd alaposan bekenték egy fényes géllel, amely kiemelte az ezernyi gombás kinövéssel borított textúrát.

Mindez már önmagában sem volt kis feladat, ám Basil mellett még további 40-60 statisztát is fertőzötté kellett varázsolni, így összesen 65 sminkes 5 órányi munkájára volt szükség ahhoz, hogy minden rémség készen álljon az esti forgatásra.

Ami minket illet, mi elégedettek voltunk a végeredménnyel, hiszen nemcsak a The Last of Us játékok bloatereit idéző Basil mutatott jól, de az ötödik epizód csatajelenete általában is hozta a játékhoz méltó színvonalat. Reméljük, hogy ez a nemes hagyomány a hatodik résszel sem szakad majd meg, amelynek ide kattintva láthatjátok a magyar feliratos előzetesét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)