Hirdetés

Ez a One Punch Man cosplay mindenkit kiütött

|

Saitama is büszke lenne arra a megoldásra, amit a legendás Low Cost Cosplay összehozott.

Hirdetés

A One Punch Man anime ugyan nem kapott folytatást a 2019-es második szezon óta, de ettől még a mangában bizony pörögnek az események. A formula nem változott: a világ tele van gonoszokkal, Saitama haverjai pedig próbálnak leszámolni velük, mielőtt a kopasz szuperhősnek kellene beavatkoznia.

A shonen paródiából lett jelenség fénye ugyan mára kicsit megkopott, de az anime- és manga-rajongók a mai napig készítenek cosplayeket a karakterről és csatlósairól. 

Hirdetés

A lelkes alkotók között ott van természetesen a cosplay legenda, Low Cost Cosplayer is, aki művészeti formát csinált az otthoni cuccok felhasználásával kivitelezett jelmezépítésből. Egyik új kedvencünk tőle a Saitama Cosplay, amihez szüksége volt egy sárga pólóra, egy fehér törölközőre és nagyon sok piros legóra.

Mivel léptünk már rá LEGO kockára, így a legrosszabb ellenségünknek sem kívánnánk, hogy képen töröljék őt egy ilyen kesztyűvel, de a látvány kétségtelenül a helyén van. Nektek hogy tetszik?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)