Hirdetés

Ez a rondaság lenne a Doctor Strange 2 főgonosza?

|

Nagyon úgy fest, hogy most épp egy kirakó spoilerezte el már idő előtt a nagy csavart.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan kivel is kell majd megküzdenie a címszereplőnek a jövőre érkező Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című moziban. Nem lehet azt sem tudni, hogy Skarlát Boszorkány Strange doki oldalán, vagy épp vele szemben áll majd, mindenesetre most épp egy kirakós körül forrnak az indulatok.

Felkerült ugyanis egy kép a Booktopia oldalára, melyen a hivatalos Doctor Strange in the Multiverse of Madness kirakós látható. A puzzle dobozán pedig világosan kivehető, kivel küzd éppen Doctor Strange.

Hirdetés

A csápos rondaság nem más, mint Shuma-Gorath, aki először említés szintjén az 1972-ben megjelent Journey into Mystery (Vol. 2) #1-ben bukkant fel, teljes "pompájában" pedig egy évvel később, a Marvel Premiere #10-ben láthattuk őt. Shuma-Gorath a Great Old Ones nevezetű ősi istenségek egyik a Marvel képregényekben - elég egyértelmű, hogy az alkotók H.P. Lovecrafttól merítettek ihletet.

Eléggé passzol a számos dimenzió felett uralkodó ősi borzadály szerepeltetése azokhoz a korábbi hírekhez, melyek szerint a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában lesz az MCU eddigi legfélelmetesebb, leghorrorisztukusabb filmje. Persze a hivatalos megerősítésekig semmit sem vehetünk biztosnak, így az is elképzelhető, hogy csak a marketingesek gondolták úgy, jó lenne a kirakóson megvillantani ezt a lényt, de igazából a filmben nem fog felbukkanni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)