Hirdetés

Ez a Stranger Things Xbox túl sokáig volt a Tótágasban

|

A Microsoftot is elkapta a Stranger Things-őrület, és gyorsan össze is dobott egy spéci, '80-as éveket idéző dizájnt.

Hirdetés

Lehet vitatkozni azon, hogy mennyire éri meg mostanság előfizetni a Netflixre, de az kétségtelen, hogy a Stranger Things 4. évada miatt sokan újították meg tagságukat. A negyedik szezon első fejezete ugyan hét nagyon hosszú epizódot hozott, de így végig lehetett nézni őket a hétvége során.

Az Xbox csapata persze ennyire nem ért rá, mivel nekik össze kellett dobniuk egy spéci Xbox Series S kiadást. A Stranger Things konzolt hamarosan elviheti majd egy rajongó.

Hirdetés

A dizájnt a régi VHS lejátszók inspirálták, de a retro tálalást a Tótágas indái és mocska árnyékolja be. Mind a konzolt, mind a kontrollert körbevették a megrajzolt indák, melyeknek köszönhetően összetéveszthetetlen külsőt kaptak.

A Microsoft az ilyen spéci konzolokat és kontrollereket általában twitteres nyereményjátékokon szokta kiosztani, így aki szeretné elvinni a különleges Series S-t, annak érdemes lesz követnie az Xbox Twitter oldalát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)