Hirdetés

Ez a színész lehet a következő James Bond

|

A jelentések szerint a franchise producere, Barbara Broccoli már találkozott is vele a szerep miatt.

Hirdetés

Daniel Craig a 2021-es Nincs idő meghalnival végleg felhagyott az ügynökösködéssel, azóta Rian Johnson és a Netflix támogatásával Benoit Blanc nyomozó képében kamatoztatja a képességeit, így más vállát nyomja majd az a súly, amit a James Bond szerep jelent. A filmek felügyeletét továbbra is Barbara Broccoli és féltestvére, Michael G. Wilson gyakorolják, de egyelőre nem iparkodnak bejelenteni, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök: csupán annyi bizonyos, hogy nem lesz fiatal, így a Tom Holland kiválasztására vonatkozó pletykáknak már be is fellegzett. 

Idris Elba már többször is kihangsúlyozta, hogy őt mindenki hagyja békén Bonddal kapcsolatban, Charlie Cox pedig maga is meglepődött a feltételezésen, hogy bármi köze lehetne az egészhez, viszont felmerült egy olyan ifjú és tehetséges színész neve, aki gyaníthatóan nem mondana nemet a felkérésre.

Hirdetés

Egy új beszámoló igyekszik alátámasztani azokat a pletykákat, melyek szzerint Aaron Taylor-Johnson versenyben van James Bond szerepéért. A színész állítólag találkozott Barbara Broccolival, hogy megvitassák a szereplőválogatást, a Puck News forrásai szerint pedig a találkozó nagyon jól ment.

Az nem derült ki, hogy kik lehetnek még versenyben, vagy hogy mikor tudjuk meg a végeredményt, de a 32 éves, 1,8 méteres angol színész neve elég jól cseng Hollywoodban ahhoz, hogy felkeltse az emberek érdeklődését, de nem akkora sztár, hogy elhomályosítsa a szerepet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Taylor-Johnson a 2010-es Ha/Verrel (Kick/Ass) futott be, majd kivette a részét olyan franchise-okból, mint a Marvel (Bosszúállók: Ultron kora) és a Kingsman (King's Man: A kezdetek), de bizonyított Christopher Nolan Tenetjében és szembenézett Godzillával is. Legutóbb A gyilkos járatban lopta el a show-t a Mandarin becenevű bérgyilkosként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)