Hirdetés

Ez a The Mandalorian rajongói film megmutatja a szülői lét nehézségeit

|

Voltak, akiket megihletett Mando és a Gyermek kapcsolata.

Hirdetés

Zajlik az élet a Disney+ Star Wars sorozata körül, ami nem meglepő, hiszen épp most megy a második évad. A közelmúltban a szériában debütált egy közkedvelt Star Wars-karakter és a rajongók izgatottan várják Ahsoka Tano felbukkanását is, közben pedig megvásárolhatóvá vált Mando sisakja és egy AR-alkalmazással már a nappalinkban is köszönthetjük a szereplőket, akik közül egyébként a főszereplőt alakító Pedro Pascal Magyarországon ragadt, Gina Caranót pedig a tweetjei miatt akarják kirúgatni a szériából. 

Hirdetés

Visszatérő és gyakori mém az interneten, hogy a sorozat címszereplője, Din Djarin apafigura a zöld csöppség számára, és ez nem csupán vicces képek elkészítésére ihlette meg a rajongókat. A The Warp Zone elkészített egy kisfilmet, amely arra reflektál, hogy milyen nehéz szülőnek lenni, pláne ha a messzi-messzi galaxisban próbálsz meg egyedül felnevelni egy különleges kölyköt. Etetni kell, tisztába rakni és nyilvánvalóan életben tartani, de egyik sem egyszerű feladat. Ennyire nem az: 

Ti milyen kisfilmeket néznétek még a The Mandalorian kapcsán? Én a farmernadrágos, a képbe véletlenül belógó fickónak el tudnék képzelni egy eredettörténetet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)