Hirdetés

Ez a Vasember cosplay olyan jól sikerült, hogy még a Marvel is megdicsérte

|

Egy cosplayer és kellékes olyan menő Iron Man páncélt épített, hogy azt még a Marvel közösségi menedzsere sem hagyhatta szó nélkül.

Hirdetés

A WonderCon 2022 egy csodálatos káosz, ahová a geek kultúra minden oldaláról érkeznek lelkes alkotók és látogatók. Frankly_built az előbbi kategóriába tartozik, és idén egy kemény, de kifizetődő projektet vállalt magára: összerakni egy élethű Vasember páncélt.

A gyakorlott cosplayer és kellék készítő komolyan vette a feladatát, és összehozott egy teljesen élethű MK85-öt. Még a sisakját is sikerült úgy összeraknia, hogy az a filmekben látott módon, automatikusan lecsukódjon.

Hirdetés

Frankly_built a páncélzatot büszkén viselte az idei WonderConon, ahol készített is egy rövid TikTok videót annak működéséről. A felvétel akkorát ment, hogy még a Marvel is felfigyelt rá, és néhány emojival jelezte elismerését.

Egy ilyen szerelés azért megsínyli a viselést, de Franket ez nem zavarta. Egyszerűen átnevezte az összeállítást "Battle Worn MK85-re", mondván, hogy a kopások extra karaktert adna a páncélnak.

Az összeállítás gyönyörű, és az egyik legmenőbb Iron Man cosplay, amit valaha láttunk. Alig várjuk, hogy Frank mit fog összehozni legközelebb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)