Hirdetés

Ez a videó remekül mutatja, miért szerethető ennyire Keanu Reeves

|

A színész a BRZRKR képregényét dedikálta, amikor egy fiatal rajongója lépett oda hozzá.

Hirdetés

Bárhogyan is vélekedjünk Keanu Reeves filmekben nyújtott teljesítményéről, az vitathatatlan, hogy a színész egyike azoknak a sztároknak, akiket a legjobban szeretnek és tisztelnek a nézők, valamint a kollégák egyaránt. Számos sztori kering róla, hogy milyen szerény, földhözragadt és kedves ember ő, aki nemcsak a stábtagok munkáját becsüli meg, hanem örömmel segít az idegeneken is. 

Legutóbb például a John Wick: 4. felvonás kaszkadőrjeit lepte meg egy vicces ajándékkal, hogy azok örökre emlékezzenek a közös munkára, de még ennél is nagyobb nyilvánosságot kapott egy felvétel, amelyen nem történik semmi eget rengető, mégis imádja mindenki, aki látta. 

Hirdetés

Keanu Reeves a BRZRKR című képregénysorozatával kapcsolatban vett részt egy dedikáláson Los Angelesben, amelyre természetesen rengetegen voltak kíváncsiak, köztük egy 9 éves Noah nevű kisfiú is, aki ahogy sor került rá, lelkesen elmondta, hogy ő a kedvenc színésze az egész világon. Reeves láthatóan meghatódott a szavaitól, és megkérdezte a sráctól, hogy szereti-e Duke Caboomot a Toy Story 4-ből, akit ő szinkronizált, és mivel a válasz igen volt, elmondta a karakter egyik szövegét. 

A BRZRKR-ből egyébként a tervek szerint anime és élőszereplős film is készül, de nem csak ezekben láthatjuk majd a színészt a jövőben, hanem a Cyberpunk 2077 kiegészítőjében, a Constantine folytatásában, a Ballerina című John Wick spin-offban és ha sikerül meggyőzni, akkor akár a John Wick 5-ben is, hiszen a John Wick: 4. felvonást nagy sikernek könyvelhetik el (100 millió dollárból forgatták és már több mint 360 milliónál jár világszerte). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)