Hirdetés

Ez az 5 új Disney+ Marvel sorozat mindenképp figyelmet érdemel

|

A Disney Investor's Dayen rengeteg izgalmas projektről rántották le a leplet, köztük lesz többek között Nick Fury önálló kalandja és két A galaxis őrzői különkiadás is.

Hirdetés

Brutális mennyiségű bejelentéssel készült tegnap a Disney, amiből kiderült, hogy a képregényfilmek szerelmesei nem unatkoznak majd az elkövetkezendő időkben. Bár a Disney+ nagyon ígéretesen indult és akadnak előfizetői is szép számmal, azért a Netflix sikerét meg sem közelíti. A cég most 5 új Marvel sorozatot jelentett be (az eddig már ismert és most új bemutatókkal gazdagodott szériák mellett), amik valószínűleg sokat dobnak majd a platform népszerűségén.

Hirdetés

Elsőként a Secret Invasion sorozatról kaptunk hírt, melyben visszatér a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury, aki a Marvel Kapitányban is feltűnő skrull vezető, Talos segítségével próbál majd megakadályozni egy titkos skrull inváziót a Föld ellen. 

Tony Stark halála után sem kell amiatt aggódnunk, hogy nem láthatunk Vasember páncélokat a továbbiakban. A Dominique Thorne főszereplésével készülő Ironheart arról szól majd, hogy egy fiatal chicagói lány megfejti Stark páncéljának működési elvét, a ruhával pedig a környék védelmezőjévé válik.

Nem ez lesz azonban az egyetlen sorozat, melyben Stark találmányai feltűnnek, ugyanis a Hadigép páncélban visszatérő Don Cheadle sorozatában, az Armor Warsban azt követhetjük majd figyelemmel, hogy mi történik akkor, amikor a technológia rossz kezekbe kerül.

Végezetül két A galaxis őrzői projekt is előkészítés alatt áll. A széria harmadik részének forgatásai alatt felvesznek majd  fel egy karácsonyi különkiadást, a The Guardians of the Galaxy: Holiday Specialt, melyet szintén James Gunn rendez majd - ez 2022 karácsonyán debütál a Disney+-on.

Emellett előkészítés alatt áll az I am Groot című sorozat is, mely a stúdió közleménye szerint rövidfilmekből áll majd. Ezekben a Marvel univerzum válogatott szereplői tűnnek fel, jó eséllyel A galaxis őrzői közönségkedvenc fa-lényének, Grootnak oldalán.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)