Hirdetés

Ez az egyik dolog, amire koncentrálni fog a Wednesday 2. évada

|

Végre kiderült valami Tim Burton és a Netflix közös sorozatának folytatásáról.

Hirdetés

A Wednesday a Netflix történelmének egyik legsikeresebb sorozata lett, amelyben nagy szerepet vállalt a TikTok is, hiszen a karakter fura tánca nagyot ment a közösségi médiában, még Győrfi Pálhoz is eljutott. A második évadot már idén januárban bejelentette a vállalat, de azon kívül, hogy Jenna Ortega visszatér és akár Lady Gaga is felbukkanhat, alig tudunk valamit a folytatásról. 

Még a forgatás helyszíne sem lett megerősítve, miután az első évad munkálatai során a Romániában dolgozó stábot állítólag folyamatosan le akarták húzni a helyi vállalkozók, így a produkció Magyarországon vagy Bulgáriában venné inkább fel a következő szezont. 

Hirdetés

Jenna Ortegának persze van elképzelése arról, hogy miben kellene változnia a sorozatnak: ő feljebb tekerné a horrort, és elvarrná a romantikus szálakat, azonban ebben nem ő dönt. Hogy az illetékesek mit gondolnak erről, az egyelőre nem derült ki, arról viszont a sorozat két alkotója, Miles Millar és Al Gough beszéltek az IndieWire-nek adott interjújukban, hogy mi az az elem, amire biztosan fókuszálnak majd: ez pedig Wednesday latin gyökereinek bemutatása. 

"Nagyon ritka, hogy egy ilyen ikonikus [latin] karaktert találjunk. Tényleg megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy [ezt] hitelesen kiemeljük. Mit hallgatott Wednesday gyermekkorában? Min játszhatott Gomez? Megtalálni azokat a pillanatokat, amikkel bemutathatjuk, hogy milyen lehetett egy New Jerseyben felnövő lánynak egy latinó édesapával, és hogy ez milyen hatással lehetett rá tinédzserként? Ebben az évadban megpróbálunk több módot találni ennek a feltárására."

Az első évadban is volt rá példa, hogy visszaemlékeztek az Addams-család múltjára, szóval úgy tűnik, hogy ezt a második szezonban is folytatni fogják. Az nem derült ki az interjúból, hogy mikor kezdhetik forgatni a Wednesday 2. évadát, amiképpen az sem, hogy a projektet érinti-e a még mindig tartó írósztrájk, az alkotók ugyanis erről nem tettek említést. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)