Hirdetés

Ez járt Zemo fejében, miközben lenyomta a The Falcon and the Winter Soldier legendás táncát

|

A Zemót alakító Daniel Brühl mesélt kicsit a mémmé vált táncbemutatója mögött meghúzódó motivációkról.

Hirdetés

Az alábbi sorok spoilereket tartalmaznak a The Falcon and the Winter Soldier kapcsán, csak és kizárólag ennek tudatában folytassátok az olvasást! 

A The Falcon and the Winter Soldier-rajongók annyira imádták a Daniel Brühl alakított Zemo báró táncát (amit egy madripoori diszkóban mutatott be), hogy a Marvel végül kiadott belőle egy egyórás verziót is. Brühl nemrég azt is elmesélte az Entertainment Tonightnak, hogy játszódott le a fejében, miközben kitalálta azt a mozdulatsort, ami egyébként egyáltalán nem szerepelt a sorozat forgatókönyvében. 

Hirdetés

Zemo ugyebár egy német börtönben raboskodott a Polgárháború eseményei óta, csak a The Falcon and the Winter Soldierben szabadította ki őt Sam és Bucky. A báró azonban korántsem nevezhető ténylegesen szabadnak. A két szuperhős minden lépését figyeli, és bár néha sikerül kereket oldania (ekkor azonnal káoszt okoz, pillanatok alatt kivégezte például a szuperkatonaszérumon dolgozó tudóst is), de rövid időn belül azért mindig újra nyakoncsípik őt. 

Brühl szerint pontosan ez késztethette karakterét arra, hogy végre valahára kiengedje a gőzt, tényleg szabadnak érezhesse magát, ezért kezdett el önfeledten táncolni Madripoor egyik alvilági szórakozóhelyén. A táncot teljes egészében Brühl találta ki, elmondása alapján pedig kollégái remekül reagáltak rá, a jelenetben Sam és Bucky pontosan annyira idegesek lesznek a vidáman táncoló bárótól, mint ahogy erre számítani lehetett tőlük. 

Már több mint 5 millióan látták Zemo maratoni táncát, mi sem szalasztjuk el ezt az alkalmat arra, hogy újra megosszuk veletek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)