Hirdetés

Ez lett volna a Fekete Párduc 2 eredeti története

|

Ryan Coogler, a film rendezője elárulta, hogy milyen lett volna a Fekete Párduc folytatása Chadwick Bosemannel a főszerepben.

Hirdetés

Nagy sikert aratott a Fekete Párduc második része a mozikban, ami többek között azért is szép eredmény, mert sokan nem bíztak abban, hogy a sorozat lehet sikeres a főszereplője, Chadwick Boseman tragikus halála után is.

Szerencsére a Marvel írói megtalálták a módját annak, hogy a folytatással egyben méltó emléket is állítsanak a színésznek, azonban a film rendezője, Ryan Coogler nemrég mesélt egy kicsit arról, hogy mik lettek volna az eredeti elképzelések a folytatást illetően.

Hirdetés

Cooglerrel nemrég a The New York Times készített egy interjút, melyben a rendező elárulta, hogy míg nagyon más folytatással készültek, az eredeti verzió is valamelyest formabontó lett volna, legalábbis az átlagos Marvel mozihoz képest:

"Egyáltalán nem hasonlított arra, amit csináltunk. Egy apa-fia történet lett volna az apa szemszögéből, mivel az első film is egy apa-fia sztori volt, csak a fiúk nézőpontjából. A forgatókönyv szerint T'Challa a csettintés miatt arra kényszerült, hogy öt évet kihagyjon a fia életéből. Az első jelenet egy animáció lett volna. Nakiát lehetett volna hallani, ahogy Toussaintet kérdezi az apjáról és látszólag nem is tudja, hogy ő volt a Fekete Párduc. Sosem találkozott vele, az anyja pedig hozzáment egy haiti csávóhoz. Aztán átváltottunk volna a valóságra és bemutattuk volna, ahogy mindenki visszatér a csettintésből. T'Challa ekkor találkozott volna először a gyerekével."

A rendező azt is elárulta, hogy T'Challa visszatérését követően egy három éves ugrással folytatódott a film, amelyet követően a hős igyekszik minél több időt tölteni a fiával, legalábbis egészen addig, amíg egy közelgő veszély bele nem kényszeríti őt abba, hogy a fiával az oldalán mentse meg a világot.

Nektek hogy tetszik ez az elképzelés?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)