Hirdetés

Ezek a filmek és sorozatok már biztosan kapnak magyar szinkront a Disney+-on

|

Nem kell attól tartani, hogy a Disney+ hazai indulásakor nem lesz elég magyar szinkronos tartalom.

Hirdetés

Nemrég elindult a Disney+ magyar Facebook-oldala, és már azt is tudjuk, hogy június 14-én startol el hazánkban is a szolgáltatás. Jelenleg a legtöbbeket az foglalkoztatja, hogy induláskor mennyi lokalizált tartalomra számíthatnak, vagyis mennyi film és sorozat kap magyar szinkront, netán feliratos. Nos, hála a holland rendszernek, egészen tiszta képet alkothatunk erről már most.

Hollandiában ugyanis kiválasztható a magyar szinkron is a Disney+-on, ezért tudjuk például azt, hogy A mandalóri címmel érkezik majd a The Mandalorian, illetve így derült ki az is, hogy rögtön szinkronosan érkezik hozzánk a Moon Knight - melynek új részei már most is magyarul nézhetők a holland Disney+-on.

Hirdetés

Egy gyűjtőoldalnak hála pedig egészen részletesen végig lehet böngészni a holland kínálatot magyar szinkronos filmek és sorozatok vonatkozásában, így gyakorlatilag világosan látszik, júniusban mely tartalmak érkeznek meg hozzánk is, rögvest szinkronnal felvértezve. 

A lista bődületesen hosszú, rengeteg Disney és Fox mozi (többek között az MCU-s és Star Wars-filmek, az összes Alien, Predator és X-Men mozi), valamint élőszereplős és animációs tévésorozat (ismételten érdemes kiemelni a Star Wars és Marvel tartalmakat) válik elérhetővé június 14-től magyar szinkronnal. A teljes listát ide kattintva éritek el. Összesen 1008 produkció található meg jelenleg a felsorolásban magyar szinkronnal, ez a tartalmak fele (2006 elemből áll az adatbázis). Magyar feliratot 1207 film és sorozat kapott eddig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)