Hirdetés

Ezek a karakterek is szerepelhetnek az Amazon-féle A Gyűrűk Ura sorozatban

|

Középfölde másodkorának fontos karaktereiről van szó, így cseppet sem meglepő, hogy ők sem maradhatnak ki az új Gyűrűk Ura szériából.

Hirdetés

Továbbra is elég keveset tudunk a csillagászati összegekből készülő, Amazon-féle A Gyűrűk Ura sorozatról, amely J. R. R. Tolkien világának egy régebbi időszakába, egészen pontosan a másodkorba kalauzolja majd el a nézőket. A TheOneRing.Net információi szerint pedig régi ismerősöket is viszontláthatunk majd a szériában. 

Hirdetés

Értesüléseik szerint ugyanis Sauron, Galadriel és Elrond feltűnik majd a sorozatban. Egyébként már korábban is lehetett hallani arról, hogy Morfydd Clark kapja majd a fiatal Galadriel szerepét - a tünde úrnőt ugyebár A Gyűrűk Ura és A Hobbit filmekben Cate Blanchett alakította.

Elrond kapcsán még nem esett szó kiszemelt színészekről, őt a mozikban Hugo Weaving keltette életre. Sauron esetében érdemes megemlíteni, hogy A Gyűrűk Ura filmekben Sala Baker alakította őt, mikor páncélban láthattuk, később pedig Alan Howard hangján szólalt meg. A Hobbit mozikban az ott csak nekromantaként emlegetett gonoszt Benedict Cumberbatch játszotta el.

Középfölde másodkora meglehetősen izgalmas és mozgalmas évekkel volt tele. Többek között ekkor készültek el a Hatalom Gyűrűi, illetve ekkor zajlott az első nagy háború Sauron, illetve az emberek és tündék szövetsége között - ennek végső csatájába az első A Gyűrűk Ura mozi elején is bepillanthattunk. A tündéket ekkor még Gil-galad nagykirály vezette (Elrond is az ő harcosa volt), ő az előbb említett Sauronnal szembeni ütközetben veszett oda, hasonlóan a númenori emberek királyához, Elendilhez.

Ezek az események azonban a másodkor lezárásának tekinthetőek, tehát a sorozatban az idáig vezető utat ismerhetjük majd meg. A másodkor több mint 3400 évet fed le, szóval bőven lesz miből válogatni. 

A korábban említett Morfydd Clark mellett az eddig leszerződtetett színésze listája a következő: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, és Daniel Weyman. A szemfülesek bizony észrevehetik, hogy a névsorban ott virít a magyar származású Ema Horvath neve is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)