Hirdetés

Ezek a színésznők esélyesek Batgirl szerepére

|

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk készítői felelnek a Batgirl film rendezéséért.

Hirdetés

Vannak filmek, amik könnyedén eljutnak a forgatásig, és vannak olyanok is, amiknél nagyobb az átjáróház, mint egy plázában, és több a bonyodalom, mint egy brazil szappanoperában. A Batgirl egyértelműen utóbbiak közé tartozik. Joss Whedon távozása óta szerencsére valamelyest konkretizálódott a projekt, így például tudjuk, hogy a rendezést a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúkkal kasszát robbantó Adil El Arbi és Billal Fallah vállalták el, a duó pedig Christina Hodson (Űrdongó, Ragadozó Madarak) forgatókönyve alapján dolgozhat. 

Hirdetés

Július elején még a Batgirl film főgonoszával kapcsolatban érkezett pletyka, most viszont a címszereplő esetében történt fejlemény. A Deadline jelentése szerint a Warner Bros. producerei a héten kezdik tesztelni a színésznőket a szerepre, és több fiatal tehetséget is meghallgatnak.

A honlap úgy tudja, hogy Isabela Merced (Dóra és az elveszett aranyváros, Instant család), Zoey Deutch (A politikus, Zombieland: A második lövés), Leslie Grace (In the Heighs) és Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) is ott lesznek a meghallgatáson, de utóbbi lehet, hogy kiesik a következő fázis előtt. A Deadline azt is megemlítette, hogy több kiszemelt passzolta a karaktert, mielőtt megkezdődött folytatódott a casting folyamata.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az alábbi képen balról jobbra: Richardson, Deutch, Merced, Grace.

A Warner Bros. nem kívánta kommentálni a dolgot, ti viszont tegyétek ezt meg: az említett színésznők közül kit látnátok szívesen Barbara Gordon, azaz Batgirl bőrébe bújni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)