Hirdetés

Ezek az izgalmas panelek és workshopok várnak a Budapest Comic Conon

|

Interaktív előadások, közös alkotás is vár titeket az első Budapest Comic Con keretében!

Hirdetés

Közel egy hónap múlva, június 11-12-én birtokba veszik a Hungexpo csarnokait a képregények, filmek és videojátékok iránt érdeklődők, ugyanis egyszerre zajlik majd a Budapest Comic Con és a PlayIT Show powered by Mastercard, a geek szubkultúra két fontos rendezvénye. Aki a BCC-re jegyet vált, a PlayIT Show-ra is ingyen léphet be, így lesz teljes az élmény. 

Az első hazai Comic Con-on számos színpadi és workshop program is várja a résztvevőket, akik tudással telve indulhatnak haza.

Hirdetés

Az Epic Creations előadásán mindenképp érdemes lesz részt vennie annak, akit érdekel a filmek világa, a trükkös megoldások és gépi effektek titkai. Az előadók népszerű filmek jelenetein keresztül mutatják be a kellékek, építészeti elemek és berendezési tárgyak használatát, a kellékes trükköket, az eszközöket, kreatív építési eljárásokat, modellezési és 3D nyomtatási, lézervágási technikákat, SFX megoldásokat. Akit érdekel, szombaton 11:30-12:00 között a cosplay színpadnál kísérheti figyelemmel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alkotni vágyók az Alkimista Labor workshopjain készíthetnek maguknak különböző dolgokat. Chihiro kulcstartót vagy a Harry Potterből ismert Aranycikeszt már akár gyermekek is összeállíthatnak, de lesz még Trónok harcás sárkánytojás, Lorien levelei A Gyűrűk Urából, Marvel Infinity Gauntlet karkötő és Chewbacca ceruzatartó is.

Ez még nem minden: a Budapest Comic Con további programjairól a hivatalos oldalon és a rendezvény Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)